Quote:
Originally Posted by Pavel
Nicméně často se za manipulaci vydává to, že se lidé na něčem domluví a pak to společně prosazují. Volby byly zcela regulérní a zcela v souladu se všemi klubovými i obecnými pravidly.
|
je mi jasné že šlo jen o dohodu, já ale hodnotil
estetický dojem z jednolité záplavy žlutých papírků.. nevím, že by někdo zpochybňoval volby, zvýšená účast členů zájmových skupin je legitimní taktika.. jinak většinou ani výraznější změny dosáhnout nelze, ostatně se toho zas tak moc nezměnilo..
Quote:
Vždy jsem se proti všem útokům na svou osobu hájil sám. Já se konference nebojím.
|
pokud jsem ty "drby" správně pochopil, nemáš se bát konference, ale sám sebe.. a taky jsem to pochopil tak, že ač jsou na opačné straně než ty, chtějí Ti právě dát možnost se hájit.. nevím, myslel jsem že to bys mohl i tak, jako host..
Quote:
Ano, to je právě to zneužívání. Je mu předkládána právě jen ta část informací, která se právě hodí a které si sám nemůže ověřit.
|
ověřit neověřit, nemyslím že by pan Hartl dostával zkreslené informace a vytržení z kontextu je zas tolik nepoškodí.. není se co divit že se nad některými ostřejšími potyčkami taky rozčílí..
Quote:
Jak sis jistě všiml, z mé strany žádné emoce nepracovaly.
|
ano, všiml. a bylo to docela zábavné pozorovat.. představení s antickým nádechem.. jenže emoce jsem nemyslel jen na schůzi, ale i na netu.. ale to už je asi takové zažité virtuální rozdvojení osobnosti..
Quote:
Tak zaprvé - informaci o křížencích zveřejnil jako první výbor KCHČSV tím, že dal na web text mé stížnosti (kterou jsem nepožadoval projednávat veřejně).
|
nemyslel jsem dělání tajností, jak sám píšeš, výbor nemusel nic zveřejňovat kdyby nechtěl.. myslel jsem nepřiměřené strašení, především na jazykových mutacích wolfdogu.. ti lidé nemají informace z druhé strany, oficiální vyjádření o křížencích jsou jim v češtině k ničemu.. (vím, vím, sliboval jsem mijkemu překlad už před týdnem..)
Quote:
Je vidět, že jsi nebyl na předchozích schůzích. Zjistil bys, že diskuze se zastánci Mutar skutečně nemá smysl. Protože ať se jich zeptáš na cokoliv..
|
:o) tohle byla má (teprve) třetí schůze, diskuzi o mutarách jsem zažil.. ovšem měl jsem dojem, že se stále objevují nové podněty, např. posuzování na výstavách, krytí apod., takže určitě bylo na co se ptát.. takhle ale těžko někoho obviňovat z mlčení, tajení a neodpovídání..
Quote:
Navíc nechápu, jak a proč bych k tomu měl "někoho vybudit"?
|
promiň, ale vypadá to tak, že se o to snažíš, zval jsi přeci i z ostatních zemí do hostivic, nebo ať protestují alespoň písemně? nehodnotím to z pohledu správnosti, to je v pořádku, jenže to překvapivě nemělo očekávaný efekt v kontrastu s on-line rozlíceností některých z nich..
Quote:
Vidím, že podléháš částečně také tomu myšlení Moniky, která je přesvědčena, že na schůzi bylo kolem 50 naprosto nemyslících lidí, které já vodím jako své loutky a kteří dělají jen přesně to, co jim řeknu ...
|
ó, je milé že si o mně myslíš, že jen částečně :o) jen nevím proč – nic takového jsem ani nenaznačil.. les marionettes - to je přeci absurdní představa.. k tomu podléhání: jsem radši ten třetí, co se směje.. i když je to občas nechutné a občas k pláči..
Quote:
No vidíš. A Tebe nezajímá, jaký mají bonitační kód nebo výsledky DKK. To jsou přece zásadní otázky. Ptát se na to, jestli se tomu atomu kříženci daří dobře nebo zda žere maso nebo granule je přece zcela nezajímavé.
|
no vidíš pavle, to mě nenapadlo, na to co žerou a jak se mají se příště určitě musím zeptat.. no řekni, nebylo by to hezké nebo alespoň slušné? :oD
bk a dkk jsou jistě zajímavá, ale tak nějak se mi zdála jako obehraná témata.. ptal jsem se na smysl kříženců jako takový, tedy obecně ohledně dkk.. tedy co se zjistí při křížení dvou dkk neg. jedinců a zda není lepší z výzkumného hlediska zkřížit dkk neg. s dkk težkou..
pan Hartl odpověděl, že by to byly dva různé experimenty, vlk neg. x pes neg. -> upevnění, vlk neg. x pes pos. -> potlačení, a že výhledově proč ne, jen je to běh na dlouhou trať a nesmí se chtít všechno hned.. teď mě ovšem napadá (inspirace návrhem hromadné zatěžkávací zkoušky), jakou to bude mít statistickou výpovědní hodnotu vzhledem k (zatím) malému počtu sledovaných jedinců..
také řekl, že je lepší (logicky) použít k regeneraci ty z pokusu neg. x neg. než z pokusu neg. x pos. (v případě úspěchu samozřejmě), z toho ovšem nelze usuzovat na mutary, protože stejně jako v oficiálním prohlášení není jasné, zda budou k regeneraci použiti výslední
jedinci, nebo pouze
výsledky pokusu, což by znamenalo zopakovat pokusem ověřený postup, ale vyjít z jiných zakládajících jedinců..
Quote:
A jen na okraj, proč ses ptal pana Hrtla až po schůzi ? Proč jsi i "podružné otázky" nepoložil veřejně ?
|
tak na ten okraj.. neumím mluvit nahlas a je mi většinou špatně rozumět i z blízka, natož na takovou dálku (ostatně i z blízka jsem musel mluvit panu Hartlovi přímo do ucha).. a taky jsem si myslel, že jen já jsem tak geneticky nechápavý a nechtěl jsem ostatní zdržovat.. kdyby mě monika neodkázala přímo na něj, neotravoval bych ho s tím vůbec..
charlie