View Single Post
Old 07-10-2004, 10:53   #15
oblivion
Junior Member

oblivion's Avatar

Send a message via ICQ to oblivion

ale no tak, Pavle, zkus mě prosím číst pomaleji, nerad vyvracím co jsem neřekl.. (jo a do předchozí odpovědi jsem ještě semtam něco připsal..)

Quote:
Originally Posted by Pavel
Nezlob se na mna, ale slovo "manipulace" jsi použil. Pokud si to tedy nemyslíš, takto neříkej. To snad je jednoduché pochopit.
"manipulace" jsem použil, ale jen proto, že jsem jasně řekl, že o ní vůbec nemluvím!!

Quote:
Milý Charlie, važ slova! Právě jsi mne veřejně a na internetu obvinil, že "nepřiměřeně straším" lidi kříženci.
máš pravdu, byl to jen můj dojem a navíc jsem to špatně zformuloval: měl jsem na mysli to, že lidé "jsou vystrašeni" těmi informacemi, přesněji řečeno tím, že nemají informace z druhé strany, protože oficiální vyjádření o křížencích v češtině je jim k ničemu, když česky neumí, tedy beru zpět to, že bys je strašil Ty..

Quote:
Jinak Mijke je velice příjemná dáma..
a jéje..

Quote:
Charlie, to co píšeš jsou jen obecné fráze. Jaké podněty máš na mysli ? Co víš o křížencích Ty?
podněty? vlastně se už všechno, co šlo, vyřešilo na netu.. o křížencích vlastně nevím vůbec nic, na živo jsem je neviděl, takže třeba ani neexistují.. co já vím? ;o]

Quote:
O jakém překvapení a efektu to mluvíš? Myslíš si také, že německý Klub je pod mou taktovkou? Tak to alespoň je z Tvých slov cítit. Co jsi čekal ? Že přijede polovina německého Klubu a vyvolá na schůzi vzpouru ... ?
a víš, právě tohle jsem čekal! z jejich reakcí jsem opravdu cítil rozhořčení schopné je k tomu přimět.. jsem asi naivní (asi určitě), ale myslel jsem si, že pokud se děje něco vážného, tak by to bylo na místě.. a pokud by to nebylo na místě, tak je dobré si to vyříkat v reálu.. mě je opravdu líto, že se nakonec nic nestalo.. stejně jako na jaře, stejně jako loni.. ta nevyřešená atmosféra, ať už je pravda kdekoliv, je prostě nepříjemná..!

na taktovky a povely nehraju, přestaň prosím s takovými hloupostmi..!! jsem pro diskuzi, myslel jsem, že Ty taky, jen by to podle mne chtělo trochu dotáhnout k vyváženosti informací, já neumím diskutovat tam, kde nejsou protichůdné názory..

Quote:
Ale naznačil. Prosím Tě, vždy si nejprve přečti, co napíšeš. Napsal jsi "...nejen že jsi k tomu nevybudil nikoho jiného...". Proč bych já měl nekoho k něčemu vybuzovat? Na schůzi je přece každý za sebe.
to ale přece není nic špatného, já jsem rád, že máš protinázory a věř, že přinejmenším přemýšlení vybuzuješ, což je dobře! "dubito ergo sum", nebo "pochybuji, protože chci uvěřit".. jenže jakmile je každý za sebe, zpátky z virtuality, je mnohem umírněnější.. což je samozřejmě taky dobře..

Quote:
Prosím Tě??? A proč to tedy chceš po mně? I ty máš tady na webu i na klubových stránkách milióny různých dotazů a problémů a také Tě neobviňuji, že zrazuješ své názory. Já se na schůzích ozývám se svými názory kdežto Tebe jsem ještě mluvit neslyšel.
no nemusíš to přeci být právě Ty, ale proč ne? ..ten můj (přinejmenším) milión dotazů na netu je způsoben tím, že u toho nemusím mluvit, koktat, opakovat co mi nebylo rozumět.. navíc může reagovat kdokoliv kdykoliv a nebo taky nikdo, v reálu takovej "diskuzní kroužek" jentak nejde..

pak je to taky proto, že mě zajímá všechno, protože nedokážu odlišit nepodstatné hlouposti od zásadních otázek, což na schůzi vypadá hůř než tady.. (doufám ^_^) no a nakonec vědomí "služební" juvenility člověka taky zrovna nepovznáší.. dvakrát slyš a jednou plácni..

charlie
oblivion jest offline   Reply With Quote