View Single Post
Old 08-10-2004, 11:19   #12
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by szaman
Będąc laikiem w temacie hodowli wilczaków, chciałam się dowiedzieć co znawcy sądzą o skojarzeniu :
No, nie powiedzialaby, ze opisy pochodza od laika. Widze, ze masz oko do "wilczastych"...

Quote:
Nie planuję wilczaka, ale ta para wydaje mi się interesująca, rodzice:A, zrównoważeni, P1, tylko czy ten psiak nie ma nadmiernie kątowanych tylnych kończyn?
Zgadza sie. Niestety po Tamburym czesto pojawiaja sie takie zady, dlatego kryje sie nimi suki, ktore ta czesc ciala maja bardzo dobra...

Quote:
Czy szczeniaki po takiej parze mają szansę być dobrymi sportowcami?
Jesli chodzi o wytrzymalosci to tak. Co do charakteru, to niestety nie byly sprawdzane na tym polu (ani nawet szkolone).

Quote:
ale mamusia jest fajna (jak dla mnie-laika)
Tu sie zgodze - Issabel to bardzo ladne suczysko.
I na dodatek z ciekawym rodowodem...

Quote:
i to jest powtórzenie skojarzenia, choć dzieciaczki na fotkach najbardziej zapamiętałam z dużych ucholi
Uszy beda u nich w normie. Tzn nie jakies superhiper krotkie, ale w porzadku. Teraz nie ma co ich zbytnio oceniac, bo to mlode psiaki i w tym wieku zwykle rosna glownie uszy i ogon, a reszta dochodzi dopiero pozniej. Bo kilkumiesieczny wilczak to zwykle (bardzo) brzydkie kaczatko w porownaniu z efektem ostatecznym...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote