Quote:
Originally Posted by szaman
Będąc laikiem w temacie hodowli wilczaków, chciałam się dowiedzieć co znawcy sądzą  o skojarzeniu :
|
No, nie powiedzialaby, ze opisy pochodza od laika. Widze, ze masz oko do "wilczastych"...
Quote:
Nie planuję wilczaka, ale ta para wydaje mi się interesująca, rodzice:A, zrównoważeni, P1, tylko czy ten psiak nie ma nadmiernie kątowanych tylnych kończyn?
|
Zgadza sie.

Niestety po Tamburym czesto pojawiaja sie takie zady, dlatego kryje sie nimi suki, ktore ta czesc ciala maja bardzo dobra...
Quote:
Czy szczeniaki po takiej parze mają szansę być dobrymi sportowcami?
|
Jesli chodzi o wytrzymalosci to tak. Co do charakteru, to niestety nie byly sprawdzane na tym polu (ani nawet szkolone).
Quote:
ale mamusia jest fajna (jak dla mnie-laika)
|
Tu sie zgodze - Issabel to bardzo ladne suczysko.
I na dodatek z ciekawym rodowodem...
Quote:
i to jest powtórzenie skojarzenia, choć dzieciaczki na fotkach najbardziej zapamiętałam z dużych ucholi 
|
Uszy beda u nich w normie. Tzn nie jakies superhiper krotkie, ale w porzadku. Teraz nie ma co ich zbytnio oceniac, bo to mlode psiaki i w tym wieku zwykle rosna glownie uszy i ogon, a reszta dochodzi dopiero pozniej. Bo kilkumiesieczny wilczak to zwykle (bardzo) brzydkie kaczatko w porownaniu z efektem ostatecznym...