Nepotesili ste ma s tym "nenapadnym haranim" ale ked sa nic nemoze stat az do "optimalneho stavu" tak ok teda
Moja fena ma 16 mesiacov a zacala sa harat, uz viac ako tyzden je to ocividne "v zaciatkoch" ale strazenie si precvicujem uz teraz..
Mate niekto skusenost, ze by vasej fene v tomto obdobi zacalo "prepinat"? Ked sme vonku tak sa zrazu rozhodne, ze "odteraz si robim co chcem a ty nemas sancu", neda sa to nazvat selektivnou hluchotou, to je proste 50 metrovy odstup a ked sa ja pohnem o krok, aj ona sa pohne, ked idem k nej, zacne utekat (a nie je to hra)..
stalo sa mi to 3x behom tohto tyzdna (1. bola celkom pekna hviezdna noc, tak som ju po polhodinovej nahanacke nechala tak a citala si ebook v telefone, po dalsej polhodine prisla ze cau, co robis; 2. rano, musela som ist do prace, tak som sa na nu opat vykaslala a isla som cez cele pole a sidlisko domov a ona s odstupom za mnou, az som jej pribuchla vchodove dvere pred nosom; 3. uz som ju neskusala ani nahanat ani volat, ale ked sa pohla tak som na nu kricala ze preco ide za mnou, a potom posluchla sadni lahni zostan a prisla som si pre nu).. no cudne no..