View Single Post
Old 01-04-2008, 14:57   #1
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

sssmok's Avatar

Send a message via Skype™ to sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok
Default Z cyklu Wilczy Omen Team przedstawia - Anarchia zapanowala w Warszawie :D

Wczoraj nad ranem po wielu godzinach i kilometrach na liczniku, przywiezlismy nasza nowa suczke Niektorzy poznali ja juz w Nitrze
Od wlascicela slowackiej hodowli Lalinok (dawniej Zlata Zila), dostalismy mozliwosc wyboru najlepszej suki z czterech, wiec wiele osob razem z nami myslalo, ktora panna zostanie naszym nowym czlonkiem stada. W koncu w piatek podjelam ostateczna decyzje na zywo - wybor padl na suczke, ktora od poczatku zawojowala moim i Krzysia serduchem. Dostala od nas hodowlane imie Anarchia, a domowe Zmora - ze wzgledu na diabelski wyraz pyszczka. Charakterem bardziej pasuje do Jabba, chociaz czasami budzi sie w niej demon - Magda i Blitz byly juz swiadkami Jak na razie mloda jest malutka i slodka - Sabat bardziej ja polubil niz kiedys Jabbera. A Jabber... coz na razie sie obrazil, ale za jakis czas swiata po za nia nie bedzie widzial.

Pierwsze fotki naszej malej Zmory:
Nitra

Pierwszy dzien w nowym domu

Drugi dzien w nowym domu

Wiecej zdjec Anarchii i jej rodzicow znajdziecie u nas w galerii na http://www.wilczyomen.pl/galeria

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
sssmok jest offline   Reply With Quote