Prosím tě Pavle, nemám nejmenší důvod mluvit za jiné, jen činím o co jsem byla požádána a co mi bylo doručeno, byť jsem tušila, že se to neobejde bez komentářů. Teda musím říct, že sprostá slova jsem Frantovi vymazala a nebo „veselé“ obrázky neposlala. Tvůj červeně napsaný komentář Frantovi zašlu, alespoň si zase jednou přečte něco pěkného :0)
Pana Hartla znám téměř 20 let a spolupracuji s ním taky pěknou řádku let. Nemám důvod pochybovat o jeho rozhodnutích a pokud si myslím, že mají svůj význam a logiku, budu je podporovat. Tak to bylo i s kříženci Mutara, byť na nich nemám žádný osobní zájem i když se snažíš čtenáře přesvědčit o opaku. Jaksi chybí to základní - motiv, ne ?
Tlustě napsaný komentář Margo prostě pochvalně pro Armína nevyznívá. Nehodlám ho rozebírat a vytrhávat s kontextu, tak jak to činíš neustále ty. Smysl příspěvku je jasný. Konkrétně bude muset odpověď asi Margo.
Jé a to mě ještě zajímá kde jsem se s Apinou chlubila??? Konkrétně, nemusíš se nijak rozepisovat. Stačí, čas, hodina, minuta : ) a místo!
Osobně, jestli můžu, mám o dobrých obranářích trochu jiné představy….:0)
|