View Single Post
Old 17-10-2004, 22:26   #8
Neny
Junior Member

Neny's Avatar

Moniko určitě jsem nereagoval jen kvůli Tobě, to NE ! Ale prostě jsem najel někam do FORA co jsem zrovna četl a kliknul na první jméno co tam bylo a použil jeho údaje... nevšiml jsem si, že tam zůstalo po zkopírování jméno, to se bohužel omlouvám, chtěl jsem tam dát příklad bez jména, ale to snad chápeš.
Právě já Vím, kdo je pod jménem Monika, ale kdo sem zavítá jako nový, tak nebude vůbec nic vědět, třeba Pavel tam také skoro nic nemá a další a další...

Vůbec nesouhlasím s ostatními, Internet už právě v dnešní době není ta anonymní věc ! Přeci se známe ze srazů a z táborů a vůbec nevím kdo je kdo podle nicku na webu, tak proč si to neujasnit alespoň na internetu ?

A už vůbec nesouhlasím, s tím, že citlivé údaje jsou e-mail či zaměstnání apod... To je přeci EXTRA NESMYSL !!!!

Dám Vám příklad:
Dělám srazy pro auta a na ně jezdí desítky aut. No a kdybychom měli pak ze srazu vzít třeba 300 fotek a každou fotku upravovat: vymazávat SPZ. Proč ??? Abychom byli anonymní ?!?!?! To je přeci kravina, prostě fotky zůstávají tak jak jsou, to je to samé jako bychom na srazech ČsV vymazávali/rozmazávali obličeje lidí, aby ostatní co chodí na web a nemají registraci, tak aby neviděli kdo tam byl.

Ale je vidět, že toto tady stále nikdo nepochopil...

Na mých stránkách se registrace docela rozjela a má jí opravdu skoro každý, a nikdo se neschovává za nějakou ANONYMITU INTERNETU, Spousta lidí tam má telefon, ICQ, svůj www, atd...

Tak proč to nechápete i tady ???

Neny
Neny jest offline   Reply With Quote