View Single Post
Old 23-04-2008, 18:25   #11
Konrad:)
Member

Konrad:)'s Avatar

Send a message via Skype™ to Konrad:)

Quote:
Originally Posted by wolfin View Post
hmm no cos.... pielnoc dziala

jasne zapomnialam napisac JA I MOJE psy bardzo powazne myslimi czy robic PL CH.

wieciej nie gadam bo nie warto - ja o ptakach ktos i kwiatkach albo naprade polskiego nie rozumiem - nich werstehen

jesli tak przepraszam obrazonych i czekam kedy faza ksiezyca zmieni sie
A może zamiast czekać na zmianę fazy księżyca, do tego byś się odniosla; przecież nie tylko znasz prawdę, ale i tego psa oraz tych ludzi:

Enar spod Dumbiera:
  • Częstochowa (20/04/200, sędzia Grzegorz Robak, ocena “doskonała”
  • miesiąc wcześniej - Nitra (30/03/200, sędzia Sonia Bognarowa, ocena “bardzo dobra”
  • “bardzo dobrą” dał mu też Oskar Dora (17/08/2007) i Frantisek Rosik (4/11/2007); ale dostawał też na Słowacji ocenę “doskonałą” – więc i tam nie ma jednomyślności.
To kto tu ma rację – polski sędzia czy znający na pamięć wzorzec sędziowie ze Słowacji? Czy, jeśli uznamy, że decydują autorytety, negatywną – wobec stanowiska Bognarowej, Dory i Rosika - ocenę “ocen” wystawianych przez polskiego sędziego należy także rozciągnąć na inne wilczaki ? Także te, które wygrały ? Bo jeżeli już – to konsekwentnie. Ewentualne wyjaśnienie typu “w marcu” pies był zmęczony, a “w kwietniu” w dobrej formie, raczej nie zaspokoi naszej ….ciekawości, zwłaszcza, że go widzieliśmy w Nitrze “w realu”.