zavisse: u jezirek jsem jednou byl v chatkach s krytym zaprazim, tak kdyby nebylo nic lepsiho (krmelec, senik) a pokud tam trefim.. ale jak rikala juliana, u potoka je zima i v lete, takze by mozna bylo lepsi vylezt nekam vys..
marketa: jee, do slovinska jsem se letos o prazdninach chystal na kole se psem, ale nastesti z toho seslo.. pry tam ale ziji vlci, asi tak jako na slovensku..
zavisse: tyrov zas tak z ruky neni, ale je to nedele rano a ne sobota vecer.. a mas asi spatny mapy, me stacily 2 a to jeste jen ctvrtina z kazdy (takze by se to veslo na jednu): ..cyklomapa c. 131: "plzensko - sever" (1 : 75 000) a turisticka c. 12: "okoli prahy, brdy, berounka" (1 : 100 000).. ;oE
juliana: trikrat?? takova skoda papiru!! ..doufam ze se to stalo omylem :o)
zavisse: byl jsem na nocni, ale neboj, poslu ti to co nejdriv!
juliana: tak to my skalni nejsme, kdyz jsme nesli uz ze zatce, tudiz nejsme ani zvani.. :o( ..skoda.. jo a co mate za capellu??
jinak me obchazeji mrakoty, nebot jsem dnes zjistil, ze 6. bych nejspis (ne na 100%) mel byt az do 15:00 v praze na jedne soutezi.. ale asi se spis vykaslu na prahu nez na vylet, protoze me to neustaly presouvani terminu uz nebavi!!
ale aspon uz mam konecne 30.10. volno na trenink crossu..
|