View Single Post
Old 12-05-2008, 10:05   #11
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Mi młody mruknął po raz pierwszy (i jak na razie po raz ostatni) na światówce. Nic więcej- nawet sędzia chyba ne zauwazył. Ja usłyszałam.
Więc mimo braku afery raz na jakiś czas prosiłam znajomych o "sprawdzenie", tez wazne kogo prosisz, bo jak trafisz na jednostkę co w takiej chwili wypuszcza z siebie ukryta niechęć do psa to zrobi to szkodząc a nie pomagając (my mieliśmy takiego pecha.. na szczęście to juz historia). Ale uważniej dobierająć życzliwa pomoc- sprawe załatwisz migiem No ale to pewnie wiesz
Co do ringu to polecam galerie Zygzaka, zdjęcia z wystaw w duecie Krzys-Zyzgak- tam najlepiej widac jak to sie robi, że pies akceptuje te "operację" a handler jest mu wspraciem i jednoczesnie kontroluje sytuacje

Tak ogólnie to nasze zdjecia z wystaw pokazuja wiecej niz mozna opisac- po to sa m.in robione. Ja przez te kilknascie wystaw wiele sie nauczyulam, m.in wlasnie z fotek- bo na miejscu czase emocje zbyt przeslaniaja dobry oglad sytuacji
A to Maria pokazala jak patrzec na psa zatrzymanego w kadrze

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote