View Single Post
Old 26-10-2004, 00:59   #12
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by sedivak
Ze tvé odpovědi jsem vycítla:Když ne Siembieda - tak ať zůstane Šterc (pochopitelně jsem to napsala hodně zjednodušeně).
Řekni mi, proč se bráníš výměně Šterce za jiného českého veterináře?Myslíš si,že by se také neshodl se "světem"?? .Já doufám,že ano.Prosím o konkrétní odpověď.
To jsi vedle. A vím, že tuhle svou poznámku nemůžeš myslet vážně, protože tuhle sobotu jsme spolu o té problematice mluvili, takže moc dobře víš, jaké mám názory.
Já jsem ani při změně Nechvátala za Šterce za změnu nehlasoval. Nikdy jsem nebyl pro to, aby naše plemeno vyhodnocoval Šterc. Já nejsem ten, kdo MVDr.Šterce brání do roztrhání těla. Vždy jsem byl pro jeho změnu a to je prokazatelné ve všech starých příspěvcích na všech možných fórech a v komentářích jak u nás na serveru, tak na serveru klubovém.
Jsem pro to aby se prostě uznávaly VŠECHNY výsledky DKK od jakéhokoliv veterináře, certifikovaného FCI. Jak jsme již psali, v ČR je způsob posuzování spíše mafiánský, kdy si majitel psa nemůže vybrat, který z certifikovaných veterinářů ho vyhodnotí a eventuální odvolací procedura je spíše výsměchem. Já bych byl pro systém, kdy by v ČR byl seznam certifikovaných veterinářů a každý majitel by si mohl zvolut, u kterého si nechá snímek vyhodnotit. Pokud by někdo chtěl jezdit k MVDr.Štercovi, prosím, byla by to věc každého majitele a chovatele. Případně aby bylo možné vyhodnotit psa u více veterinářů.
Pavel jest offline   Reply With Quote