View Single Post
stare 10-27-2004, 11:08   #20
z Peronówki
VIP Member

Wyślij wiadomośc poprzez MSN do z Peronówki Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do z Peronówki
Domyślnie

Cytat:
Napisał Monika
15 zvířat z celkového počtu bylo hodnoceno v ČR - C a hůře, zbytek zvířat nehodnocen v ČR vůbec. S nulovými čévéčky se do Pl nejezdí.
Souhlasí. Ale ani Ty, jak poradce chovu, nemáš celkové oficiální výsledky z Polska, protože jestliže někdo do Polska jede pro lepší výsledek a dostane přesto nechovný výsledek (D nebo E), pak Tě o tom neinformuje (kromě Tvých přátel a majitelů štěňat). Výsledek Ti pošle pouze v případě, že to má smysl, tzn. pokud je dobrý. Takže tyto statistiky jsou také špatně.

Cytat:
Napisał Monika
Pana MVDr.Siembiedu o oficiální výsledky určitě požádám, dobrý nápad
Ano. Také si myslím, že by to bylo jedno z řešení ...

Cytat:
Napisał Monika
Ke "konfrontaci"- polský - český - slovenský - výsledek DKK došlo. Nebudujmenovat konkrétní chovatelku, třeba se ozve sama.Vyhodnocení: PL - A, ČR - C, SR - C.
Jestliže je to tak, pak je to výjimka (já osobně jsem slyšela o zcela jiných porovnáních). Ptala jsem se na Slovensku, jak tam vypadají statistiky a taková tragédie, jako v ČR to tam nen. Výsledky jsou mnohem lepší, což je vidět už ze seznamu plemeníků (skoro všichni ny seznamu jsou DKK negativní a kolik plemeníků je v ČR negativních od Šterce ?)... A jiná zajímavá věc : říká se, že nejpřísnější posuzování DKK z celé Evropy je v Holandsku. Ale všichni sloveští psi (a i poslední importovaní psi z ČR) jsou ... negativní. Zajímavé, že ?

Cytat:
Napisał Monika
V roce 2003 bylo zapsáno ENCI 323 štěňat ČSV v narozených v Itálii.
Jsi si jistá, že tato statistika neobsahuje i štěňata dovezená ze zahraničí ? Nemyslím, že by ENCI vedlo dvě zvláštní statistiky. Myslím, že se jedná o celkový počet zapsaných štěňat ...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Odpowiedź z Cytatem