Quote:
Originally Posted by Monika
Pavle, myslím, že do toho co mi kdo dává číst ti opravdu nic není!! Určitě je to však jen způsob „obrany“ před tvým nekorektním chováním a snahou využívat nezkušenosti druhých.
|
Výborně, takže jsi konečně přiznala barvu. Od Tvých "věrných" je Ti přeposílána i soukromá korespondence. Výborně, jen tak dál a především nezapomeň mne obviňovat z toho, že manipuluji lidmi ...
Quote:
Originally Posted by Monika
Přečti si ještě jednou co napsala Margo a pak si to vyřešte mezi sebou.
|
Moniko, nehraj si na zcela hloupoučkou blondýnku. Umíš přece číst. Takže ještě jednou a naposledy :
"...druhé jsou neoficiální výsledky, kdy např. majitel nechce výsledek zveřejnit...".
A pro nechápavé zdůrazním - NEOFICIÁLNÍ !!!
A jinak, jako vždy, děkuji za jasné a přímé odpovědi na jasné a přímé otázky. Myslím, že již vce s Tebou na toto téma netřeba diskutovat, protože to skutečně nikam nevede.
Quote:
Originally Posted by sedivak
Pavle,tvoje otázka na Moniku - jak bude hlasovat na konferenci mi připadá poněkud nemístná.
|
Šediváku, nevidím na otázce nic nemístného. Monika byla zvolena jako delegátka konference KCHČSV a nevidím důvod, proč by neměla prezentovat své názory aby její voliči viděli, jak bude hájit jejich zájmy ? To by totiž neměla být dobrá vůle delegátů ale jejich povinnost, informovat členy o tom, jak se k té či oné problematice staví.
Quote:
Originally Posted by sedivak
Kdo bude na konferenci,uvidí osobně, jak kdo hlasoval
|
Výborně, tedy počítáš, že přijedou všichni členové KCHČSV ? Pak bych navrhoval aby sis vzala na starost zajištění dostatečně velkých prostor pro konferenci, protože, jak odhaduji, KCHČSV má dnes okolo 200 členů.
Přece to nemyslíš vážně. Není povinností člena, účastnit se konference ale naopak je povinností vedení Klubu, a k tomu patří i delegáti, členy o všem informovat.