Quote:
Originally Posted by sedivak
Pavle,nezlob se na mě,ale připadá mi,že z toho všeho děláš politiku.
Většina ostatních kandidátů se přece také veřejně "nepřiznala"jak budou hlasovat,nebo je máš předem všechny prolustrované a chybí ti pouze Monika?(Někdy mě až zaráží jakou zášť vůči ní chováš.  )
|
Nevím, co myslíš tou "politikou" ??? Delegáti jsou přece zvolení zástupci členů, kteří jsou nejvyšším orgánem Klubu. Takže by měl, pokud je k tomu vyzván, své názory prezentovat. Moniku jsem k tomu vyzval a ... nic. DKK a případná změna vyhodnocovatele přijde zcela jistě na pořad jednání (jako ostatně každou konferenci) a tak by se k tomu měl každý z delegátů, pokud je o to zájem, vyjádřit.
Quote:
Já osobně jsem kandidáty do konference volila podle důležitějších věcí,než podle toho,jak si myslím,že budou hlasovat a tím prosazovat můj osobní zájem.
|
Je každého věc, jak si své zástupce vybírá. Já osobně hlasuji pro ty, kteří samozřejmě sjou zárukou, že plemeno nepoškodí ale současně mají podobné názory, jako já a budou tak prosazovat i podobné věci. Dávat někomu "bianko podepsanou směnku", to není můj styl.
Quote:
K tvé další poznámce:Pochopitelně si nemyslím,že přijede 200 členů -proč se chytáš takových nepodstatných hloupostí  ,bavíme se snad o důležitějších věcech??
|
To se sice bavíme, nicméně jsi nepřímo řekla, že kdo bude chtít vědět, jak kdo hlasuje, měl by být na konferenci. A to je skutečně nereálné.
Quote:
Nicméně v případě Moniky se stejně i ti nepřítomní dozví jak hlasovala,to jsem si jistá.
|
Nějak jsem tyhle Tvoje slova nepochopil ??? Proč "v případě Moniky" ??? Samozřejmě, že o tom, jak kdo hlasoval se bude po konferenci jistě mezi lidmi mluvit (a já bych byl dokonce příznivce i toho, aby bylo jmenovitě zveřejněno, jak kdo hlasoval - což je ale zřejmě technicky nereálné). Pokud si myslíš, že speciálně Monika je pod nějakým "drobnohledem" nebo že je "sledována" je mi Tě skutečně líto.

Navíc nechápu, proč stále mluvíš jen o ní a za ní ... ?