View Single Post
Old 03-06-2008, 22:53   #6
PawelK
Junior Member

PawelK's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to PawelK

upaly to chyba kazdemu sie daja we znaki u nas jest teraz tak, rano dluzsze lazenie poki sloneczko jeszcze nie nawala, w ciagu dnia ze 3-4 razy szybkie siku, takie na 15 minut zeby sie mlodej mozg nie zagotowal, i wieczorem "dogwalk", tak kolo 21-22, wtedy mloda odzywa i jest jak nowonarodzona. A jak pracuje po nocy to bywa ze mloda ma jeszcze przewietrzenie o 2-3 w nocy, ale to juz tak para relaxum

Jesli chodzi o ucieczki, no coz, nam sie zdarzylo to raz, na polach mokotowskich, ale to na wlasna prosbe w sumie. Ja bylem z magri na polach, a w miedzyczasie przyszla z pracy kaska, ale tak przyszla i po 10 minutach poszla do domu, w ciagu doslownie 5 minut mloda nagle mi zniknela z oczu, doslownie zdazylem sie schylic po patyk, jak sie rozejzalem, okazalo sie ze zasuwa pelnym pedem w kierunku domu, czyli tam gdzie poszla jej Pani Szans na dogonienie nie bylo zadnych, traf jakis dziwny tylko sprawil ze kaska zatrzymala sie z kolezanka na przystanku, i wylapala mloda w biegu. Mysle ze magri zapamietala moje zdyszane wkurzenie wtedy bardzo dobrze, bo wiecej juz tego nie zmodzila