Quote:
Originally Posted by Pavel
Lucie, nějak mi není jasné, kam uvedl tu adresu ? Máš smlouvu o prodeji psa ? Kde jsou jeho papíry ?
|
U rodičů sem jednou našla nějakej papír, kde byli iniciály,adresa atd Fabia Caselliho - tedy Aselfi Fabia, tak mi bylo jasný že je to dost divný, protože vim že Passo del Lupo = Fabio Caselli. To ale třeba moji rodiče rozhodně nevěděli ,protože třeba podle mýho otce je rozdíl mezi vlčákem a ovčákem ten, že ovčák ovce pase, zatímco vlčák je žere :-) takže jinejma slovema nevědí o psech skoro nic. No a teď bych nechtěla kecat, ale seženu ten papír ať to třeba neřeknu nějak jinak, protože mě opravdu nejde o to, abych poškodila pana Hartla, Caselliho nebo já nevim koho, ale aspoň bych chtěla vědět, co je s mým psem! Každopádně tam ale byly opsány údaje jako je adresa a rodný číslo, nebo číslo OP pana Hartla. Bylo tam něco v tom smyslu, že pes mění majitele, jede do Itálie a pan Hartl měl snad jakožto zástupce nebo tak něco pana Caselliho(Asellfiho) převzít jeho papíry, ale opravdu nechci kecat, takže do neděle seženu ten papír a napíšu co tam přesně je. Každopádně ale byl Brix čipovanej a matka někam posílala že mění majitele a bude bydlet v Itálii a určitě i na Místní úřad kvůli poplatkům. Do konce týdne to zjistím.