Quote:
Originally Posted by Pavel
A Lucko, kdo byl v průkazu původu psa uveden jako majitel ?
Pokud jsi skutečně byla uvedena jako majitelka psa, pak bych být Tebou jako první kontaktoval ČMKU a poptal bych se, kdo podepsal vystavení exportního průkazu původu ? Pes totiž, aby mohl být oficiálně vyvezen, měl mít vystaven exportní PP a o jeho vystavení může požádat pouze majitel psa a nikdo jiný.
Ach děvče, jak velice se mýlíš. I na darování musí existovat smlouva. třeba jen ústní, ale smlouva. A ta musí být vždy uzavřena mezi majitelem movité věci (tedy dárcem) a příjemcem daru. Pokud tedy Ty jsi psa nikomu nedarovala, pes byl zcizen. Upozorňuji, že jako smlouva stačí ústní ujednání, na které jsou svědci.
|
Já sem byla uvedená jako majitelka! I v databázi wolfdogu jsem tak vedená. Na svodu sem s nim byla taky já. A přijde mi hlavně zvláštní že Brix (Brad) Šedý Samotář, je z chovatelské stanice paní Jany Konečné o které byla zmínka někde v tématu Mutary a jejich rozmnožování pod falešnými papíry v Itálii.. To se snad zdá divný jenom mě? Itálie, falešné papíry, Fabio , chovatelská stanice Šedý Samotář a teď jsem si všimla že má paní Jana Konečná nový přírůstek Passo del Lupo... Nepřijde mi to jako jen pouhá shoda náhod.