View Single Post
Old 06-06-2008, 14:51   #38
kudrnovalucie
Junior Member

kudrnovalucie's Avatar

Takže asi takhle, matku pokousal a to jednou a jednou se po ní ohnal, co já teda vim. Každopádně když mi řekli, že ho chtějí dát pryč, zakázala sem jim to, s tím, že když půjde pes pryč, tak ok, ale půjde se mnou a já se odstěhuju pryč. Navíc nebyla to vina psa , že to takhle bylo, já sem rodičům furt řikala, že neni možný, když na ně zavrčí tak aby ho obešli,nechali to bejt a nic se neděje. Ale stejně tak otci můžu furt řikat, že nebude dávat psům nic od stolu a vypadá to asi tak, př. otec snídá, namaže 3 chleby, z toho 2 nakrájí na kostičky a na střídačku se s pejskama krměj. Pak samozřejmě psi louděj když vidí kohokoliv jíst a to bych musela asi mlátit otce, aby se to odnaučil. A to je taky dost neproveditelný. Mě psi nelouděj, stejně tak na mě Brix zkusil zavrčet jednou tak asi v půl roce, to bylo poprví a naposledy. Takže v čem byla chyba? Já přece nemůžu vychovávat svý rodiče, mohla sem jim akorát řikat ať nedělají tohleto a támhleto, což jsem taky dělala. Podle mě to nejpodstatnější je ale to (ovšem jen teoreticky, protože v praxi to funguje jinak), že mělo být nemožný psa odvízt pryč, protože majitel byl proti.
kudrnovalucie jest offline   Reply With Quote