View Single Post
Old 09-06-2008, 08:24   #49
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Originally Posted by kudrnovalucie View Post
Takže asi takhle, matku pokousal a to jednou a jednou se po ní ohnal, co já teda vim. Každopádně když mi řekli, že ho chtějí dát pryč, zakázala sem jim to, s tím, že když půjde pes pryč, tak ok, ale půjde se mnou a já se odstěhuju pryč. Navíc nebyla to vina .....
Nevím jaký máte vztah s rodiči, ale nějaká úcta k nim , mi z toho nevyplývá. Mám děti ve Vašem věku a moc dobře vím, jak se chovali 16 -19 - ti letí . Jste si jistá, že jste byla se psem všechem svůj volný čas? Kdo se o psa staral, když jste byla s kamarády, na výletech, na diskotékách apod. Tím nechci nic říct proti Vám, v tom věku je to normální, naopak by bylo zvláštní , kdyby jste pořád byla doma. Ale pak se starost přesouvá na rodiče a jak se mají starat o psa, který je nechce pustit na zahradu, pokouše je . V každém případě to měli řešit s Vámi - 1) pořádně si uvědomit, jakého psa Vám koupí v 16-ti jste asi nevydělávala.
2)budeš se o psa starat a ven půjdeš, až po jeho vyvenčení nakrmení a pod.
Majitel asi může být i 16-ti letý, ale odpovědnost za škody nesou do plnoletosti rodiče, nebo né? Taky si myslím, že měli starost i o Vás, co kdyby Vás taky pokousal.
Rodiče Vám přeci řekli, co s ním zamýšlejí. Zkoušela jste se vžít do jejich situace? Ale přijít domů a psa tam nemít musí být dost hrozné. Taky úplně nesouhlasím s tak radikálním řešením.
RadeKKK jest offline   Reply With Quote