View Single Post
Old 10-11-2004, 10:35   #50
juliana
Junior Member

Ahoj Kouřo,

to je fakt škoda, že ses to dozvěděl až teď, měli jsme už dvě větší akce (v říjnu ze Žatce na Křivoklát 73km a teď 76km), tvému šakalovi by se to určitě líbilo a naše smečka by se rozrostla o další zvíře vlčího zjevu

To Zavisse: mám omezené víkendy, kdybych se mohla zúčastnit "Malého Krušnohoráku" - jen víkend 27.-28.11. a 18.-19.12., mezitím mám agility závody... zkus se prosím trefit, ráda bych šla s vámi! Pokud ne, budu trpět mezi stěnami budějovické sportovní haly a překážky agility pro mě budou vzduchem...

To Jazzinka: gratuluju k ZOPce! Protože máš vlka a přiměla jsi ho ke psí poslušnosti, smekám... Já mám s Dizzym sice ZZO a ZM, ale ZOP jakožto úplně nejsnažší zkoušku nemám - nechtělo se mi jezdit na celý den pryč, počkám na jaro, až budou brněnské zkoušky u nás na cvičáku

To Zavisse ještě jednou: dva kámoši z plzeňského cvičáku chějí jet na nejbližší akci - mohli by jet na tvou akci? Že by třeba šel i Láďa a oni pak přespali u něj...mají ovčáka a střední kníračku.

P.S.:ZÁVIŠI, CO TA FOTKA TOHO TVÝHO CHODIDLA NA TVÉM WEBU?!!!! VŽDYŤ JE TO NECHUTNÝ ZALOŽ SI TAM GALERII NATURALISMU!!!!

Markétka od Dity nám dnes odjela do Lublaně...
Juliana
juliana jest offline   Reply With Quote