Ahoj Kouřo,
to je fakt škoda, že ses to dozvěděl až teď, měli jsme už dvě větší akce (v říjnu ze Žatce na Křivoklát 73km a teď 76km), tvému šakalovi by se to určitě líbilo a naše smečka by se rozrostla o další zvíře vlčího zjevu
To Zavisse: mám omezené víkendy, kdybych se mohla zúčastnit "Malého Krušnohoráku" - jen víkend 27.-28.11. a 18.-19.12., mezitím mám agility závody... zkus se prosím trefit, ráda bych šla s vámi! Pokud ne, budu trpět mezi stěnami budějovické sportovní haly a překážky agility pro mě budou vzduchem...
To Jazzinka: gratuluju k ZOPce! Protože máš vlka a přiměla jsi ho ke psí poslušnosti, smekám... Já mám s Dizzym sice ZZO a ZM, ale ZOP jakožto úplně nejsnažší zkoušku nemám - nechtělo se mi jezdit na celý den pryč, počkám na jaro, až budou brněnské zkoušky u nás na cvičáku
To Zavisse ještě jednou: dva kámoši z plzeňského cvičáku chějí jet na nejbližší akci - mohli by jet na tvou akci? Že by třeba šel i Láďa a oni pak přespali u něj...mají ovčáka a střední kníračku.
P.S.:ZÁVIŠI, CO TA FOTKA TOHO TVÝHO CHODIDLA NA TVÉM WEBU?!!!! VŽDYŤ JE TO NECHUTNÝ

ZALOŽ SI TAM GALERII NATURALISMU!!!!
Markétka od Dity nám dnes odjela do Lublaně...
Juliana