View Single Post
Old 11-11-2004, 14:30   #54
oblivion
Junior Member

oblivion's Avatar

Send a message via ICQ to oblivion

přiznávám se, ikdyž se za to stydím, že to má nezodpovědnost způsobila ránu od el. ohradníku (o níž píše zavisse) vandě do čumáku a po její zběsilé reakci další ránu tentokrát mě za krk, to když mě vanda protáhla bahnem pod ohradníkem do výběhu mladých býků..

býci se naštěstí po zavytí vandy a následně po mém zařvání rozutekli..

a ještě jedno varování: ne všechny ovečky jsou zvyklé na psy tak jako ty u artemise.. takže byla pěkná hloupost pustit vandu, aby si s nima šla hrát, protože se celý stádo otočilo na patě a rozuteklo po blízkém lese dřív, než k nim vlčice doběhla.. naštěstí každá ovce utíkala jiným směrem, takže vandu ta honička brzy přestala bavit..

jazzinka: také blahopřejeme k zop, do zdejší galerie jsem se podíval a líbí se mi ta fotka jak jdete přes matrace ..jen se mi zdá, že to bylo moc úzké, takže to dandy vzal zleva po zemi.. ;oE

chodci: jsem rád, že se vám výlet líbil, ikdyž ne všechno šlo podle plánu - odpadlo ubytování ve skryjích, pak díky odbočce na zříceninu libštějn jsme to v sobotu do skryjí ani nestihli.. o to více díků lubošovi s choďáčkem rockym, že večer pod zvíkovcem usmlouval a především uhradil přespání v chatkách..

a ještě obdiv za to, že jsme všichni posledních 10 km běželi (!) (3 k točníku a 7 do hořivic), aby závišovi neujel poslední vlak.. tempo to nebylo zrovna cani-crossový (čas 1 h), ale vzhledem ke krosnám, silničnímu povrchu, provozu, tmě a únavě z předchozích 66 km to byl dobrý výkon..

marketka: užij si to a pozdravuj slovinský vlky, měli by tam být kdesi v horách na severovýchodě..

zavisse: bohužel 28.11. mám noční, pokud se mi nepodaří ji zrušit, tak jedině až v prosinci.. a o počet účastníků se neboj, slíbil jsem ti přeci, že budu s vandou spát na balkóně, ne?

no a vanda asi začala hárat, jestli jí to bude trvat zase 6 týdnů, tak když půjdu jako první, můžu vaše psy motivovat.. ;oE
oblivion jest offline   Reply With Quote