View Single Post
Old 04-09-2008, 15:33   #23
Anarvin
Junior Member

Ne, když dítě něco ukradne v obchodě tak je to naprosto něco jiného. Je to něco hmatatelného co si vezme do ruky a odnese. Fotku jen přesune z webu na web. Že nesmí krást ví snad každé mále dítě, ale že je krádež stáhnout si fotku spousta z nich neví ... Máš děti Pavle? Pokud ano tak je jistě učíš již odmalička, že krást je špatné,ale budeš desetiletému dítěti vysvětlovat ať tu fotku nestahuje, že je to nezákonné a nedej bože že na něj podáš trestní oznámení, když ji zveřejní jinde? Já mám desetiletého brášku, ten si také stahuje fotky,dokonce si vytvořil své stránky kam si dává svá zvířatka a texty z jiných stránek o zvířatech...a v životě by mě nenapadlo považovat to za krádež, protože si to tam dal, aby to rozšířil pro další lidi, aby lidé věděli, že má rád zvířata a co o nich ví... nevidím na tom vůbec nic špatného. Nešíří to se špatným záměrem a nezneužívá jich nijak.
Co je na tom krkolomného, najdu si fotku, kterou mohl fotit kdokoliv a je na ní kdokoliv a asi nebudu shánět toho dotyčného jestli mi teda dovolí ji někam dát... (např.vyhledavač google)ale pořád tam vidím to 10-ti leté dítě, které s tím nemá zlý úmysl...
Neřekla bych, že tím, že si bráška stáhl cizí fotky a dal si je na svůj web vyrůstá v piráta a darebáka...
Tvůj názor ti ale neberu,tak se nemusíš hned rozčilovat.
Anarvin jest offline   Reply With Quote