View Single Post
Old 04-09-2008, 17:28   #123
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Ludzi moje, ja niechcem wygladac, ze dla mnie v Późnej niebylo fajnie. BYLO !!! Jak zwykle kazdy rok.

Pavle drogi, to ze mozna sie nie zgadzac z pogladami innych, miec inne zdanie czy uslyszec krytyke nie oznacza ze musi byc niefajnie
Mnie w tym roku nie bylo ale pamietam nasza ostatnia obecnosc na spotkaniu i pewne obserwacje sa niezmienne. I co wazne, ze jak sie okazuje, takie spotkanie to jedyna okazja w roku aby ktos ruszyl temat inny niz "moj piesek jest sliczniejszy"
W internecie wszystkie psy sa genialne, wspolpracuja na mistrzowskim, sportowym poziomie a wyklonywanie komend maja na 110 %, w warunkach "bojowych" czyli na takim spotkaniu, wylazi prawda i czasem zalosnie skrzeczy Mozna nieco sie potrzasnac z ewentualnych kompleksow bo jak sie czasem czyta to czlowiek gotowy pojsc i strzelic sobie w leb, ze stanowi tak mizerny team z wlasnym psem
Wiec jesli krytyka obudzi rzeczowa wymiane pogladow to zawsze ktos na tym skorzysta Bo moze cos zmieni we "ws[ol[racy" z psem A o to przeciez chodzi

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote