Quote:
Originally Posted by Gia
Gaga, chyba oprócz prześwietleń, oprócz Klubowej wystawy niepolskich, Klubowa Wilczaków? Szkolenia, obozy, zawody, egzaminy?
|
Noo cos ruszylo

Wiec tak- roznica miedzy jedna a druga Klubowa? No fajnie.. ale chcialoby sie jeszcze cos

Szkolenia? W jakim sensie? Na razie przychodzi mi do glowy tylko jedno - rekomendacja klubu dla szkoleniowcow, ktorzy mysla a nie wsadzaja wilczaki od razu na prad

Obozy ? hmm.. oboz pod egida klubu,, fajnie.. ale powstanie klubu nie jest warunkiem takiego obozu

Choc, jak wspomnial Pawel, klub jako oficjalna organizacja, moze byc lepszym partnerem do rozmow, chociazby przy zapraszaniu szkoleniowcow, sedziow, przy wynajmie terenu chocizaby
Ale to ulatwienie a nie warunek

Najblizszy przyklad: zlot dogomaniakow.. wystarczy, ze ludzie sie skrzykna i zorganizuja do roboty a maja to , co planowali

Egzaminy? Egzaminy nie bywaja klubowe.. sa z listy oficjalnych egzaminow Zk albo nie.. wiec klub tu nic nie zmieni.
Gia- ja nie neguje, ja tylko w ten sposob lubie "odzierac" pewne plany z rozowych marzen aby nie bylo potem bec o sciane

No i jqak rozwinie sie dyskusja to zawsze cos konkretnego sie urodzi