View Single Post
Old 05-09-2008, 00:37   #15
wilczakrew
Senior Member

To jest fakt, ze jak powstanie klub to najlepiej aby władze były wybieralne. Mamy na to duze szanse ale dopóki się nie zintegrujemy wszyscy i będą tacy malkontenci jak Daniel to dalej będziemy tylko dyskutować. Nie ukrywam, ze jestem rozczarowany jego zachowaniem bo na spotkaniu rozmawialismy długo i co innego słyszałem. Zupełnie inne oferty padały ale widze, ze krowa która głosno ryczy żadnego mleka nam nie da i bedzie dalej ryczeć. Podam taki przykład : w Polsce jest 500 włascicieli wilczaka i nic nie szkodzi na przeszkodzie aby powstały dwa kluby bo kazdy ma do tego prawo. jesli spełnimy odpowiednie warunki aby taki klub powstał to nikt nie moze nam zabronić jego utworzenia. Nie zapominajmy, ze podobno jesteśmy w unii europejskiej i tam mają troche inne przepisy, a i kłaniają się tu przepisy o wolnosci słowa i przepisy o tworzeniu różnego rodzaju organizacji. Powiem, ze miałem dziś buzliwe dyskusje na ten temat co dalej i jestem wdzięczny wszystkim tym co mnie wspierali i nie pozwolili abym tak szybko sie poddał. Myślę, ze faktycznie najwyższy czas abyśmy przestali gadać i zaczeli coś robić nie dla siebie ale dla rasy którą kochamy. Ja mam wilczaka z miłosci do rasy i sądze, ze większosć podzieli moje zdanie. Zatem zabieramy się do cieżkiej pracy i zaczynamy działać. Jutro wybiore sie do ZkwP w katowicach, zadzwonie też do oddziału głównego w warszawie i wystosuje odpowiednie pismo. Jeśli ktoś miał by jakieś uwagi i chciał by mi pomóc co w takim pismie miało by się znaleźć to będe wdzięczny. Przynajmniej teraz wiem na kogo naprawde można liczyć. Dziękuje i pozdrawiam.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote