View Single Post
Old 05-09-2008, 08:59   #33
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Anarvin View Post
Tak začínám mít pocit, že by sis měl poposednout a přestat úrážet, je to ubohý a laciný a když už se tady oháníš takovýma slovama a moudrama, tak bys mohl mít aspoň trochu úcty kor na stránkách který vedeš či co. a laskavě se nezmiňuj o mých rodičích co dělají špatně nebo ne!!!!!!!!! Já se do tvé rodiny taky nenavážím.
Ani slovem jsem Tvé rodiče neurazil. Zkus si znovu přečíst mé příspěvky.

Quote:
Mysli si co chceš. K tomu, že jsem mu je pomohla vytvořit jsem se přiznala sama a osobně a nemám se za co stydět. Oháním se dětmi, protože jde o děti a ten příklad je úplně o něčem jiným co uvádíš,ale prosím.
V čem je jiný ? Dítě, které krade je stejným zlodějem, jako dospělý.

Quote:
Řekla jsem svůj názor a tys ho asi neunesl, musím se smát jak se rozčiluješ
Jak jsi přišla na to, že se rozčiluji ? Já Ti jen trpělivě vysvětluji, že krást texty a fotografie je stejné, jako krást auta nebo v samoobsluze.

Quote:
Člověk tady nemůže říct nic, abys nebyl okamžitě na druhé straně břehu a nepouštěl se do něj...zkus někdy zapřemýšlet, že to třeba není myšleno špatně a člověk jen vyjadřuje svůj názor než začneš urážet a navážet se do někoho cizího.
Tohle je diskuzní fórum, jestli chápeš, co to je ? To znamená, že se tady pouze nevyjadřují názory, ale diskutuje se tu o nich. Kdo sem cokoliv napíše, musí počítat s tím, že někdo jiný bude mít opačný názor a pak si ten svůj musí obhájit. To je smyslem diskuzních fór. Ty ale stále opakuješ jedno a totéž a žádné argumenty, které by Tvůj názor podpořily jsi nedala. Navíc obviňuješ z urážek, přestože Tě tady nikdo ani slovem neurazil. Ocituj tady jeden jediný text, kterým jsi byla uražena ? Pokud ho najdeš v mých komentářích rád se za něj veřejně omluvím.
Pavel jest offline   Reply With Quote