No vidíš to...pokud teda zpíváš u táboráku, tak by se to dalo kvalifikovat jako veřejná produkce. Mám pravdu? Teda tak by to kvalifikovali lidé jako Ty. Já ne. Ale to tak na světě je.

Dětmi se neoháním. Jde tu o děti, takže je ve vysvětlení používáme. Dávejme věcem pravá jména.
Krádež to podle mě není.
Má práce i pár koníčků spočívá skoro bez výhrady v práci intelektuální, právě s těmito výstupy. Už několikrát jsem zahlédl svoje výkresy, prezentace a články někde jinde. Někde mi to vadilo, někde vůbec ne. Ale nikdy bych to neřešil nějakým upozorňováním nebo dokonce vyhrožováním žalobou.
o to víc, když jde o 12 letého kluka, který si chce aspoň trošku užít to, že má psa, když ho třeba mít nemůže. Bože lidi buďte trošku lidští, ne jen pragmatičtí a věcní. Nebylí jste malí? Myslím, že větší problém než že se objevuje pirátství na internetu je ten, že se z nás vytrácí právě ta lidskost a tolerance.
Myslím, že jsi už za svůj život napsal nebo udlěla pár prací (diplomka atd...) a opravdu pokažné to bylo vše, jak se říká", čisté? Pochybuji! A pokud ano, smekám a jsi obraz čistého charakteru.
Jeden starý pán mi řekl: "nauč se odpouštět a zapomínat, protože až budeš starý jako já, zůstane Ti už je to druhé"
No to je na sáhodlouhou debatu o těch soudních procesech. To ale přenechme jiným. Rozhodně by mě to rozesmálo...kor když jde o fotku, kde bys jen velice těžko dokazoval nějakou újmu.
Ondra.