View Single Post
Old 10-09-2008, 10:53   #36
Romana Hajasova
Junior Member

Romana Hajasova's Avatar

Send a message via ICQ to Romana Hajasova Send a message via AIM to Romana Hajasova

Dnes jsem dostala tuto zprávu :
právě jsem se dostala na Vaše stránky, znepokojila mě zpráva o ztrátě hafíků - nečetla jsem všechno, ale jestli jsem správně pochopila, jedná se o československé vlčáky? Máte už nějaké zprávy, jestli jsou ještě naživu? Ráda bych pomohla, jestli už není pozdě. Je možné zkusit i psychotronické vyhledávání apod. zkoušeli jste?
Mimochodem někdy v červenci letošního roku 2008 byli viděn údajně vlk v Sedmihoří, což je lesní oblast taková mezi Horšovským Týnem a Borem, dále jsem se doslechla, že myslivci o tom již dávno vědí, že se tam vyskytuje někde vlk....tak jestli si to třeba nespletli, znáte myslivce....no chtěla jsem Vám pomoci, ale nevím, jestli je to ještě aktuální....toho vlka tam viděl můj táta osobně a tvrdil, že to nebyl německý ovčák....pak přišla ta zpráva přes desáté koleno, že jo, že myslivci už ho taky viděli....tak buď se k nám vrátili vlci nebo zaběhli a nebo by to mohl být nějaký československý vlčák....mě napadlo....ale nechtěla bych Vás zbytečně plašit...jenom jsem chtěla pomoci najít. můj mail je [email protected] a mail na tátu je [email protected] a muj tel. je 739096023 pro všechny případy...zdravím a držte se, Brid
Romana Hajasova jest offline   Reply With Quote