View Single Post
Old 12-09-2008, 13:13   #189
wilczakrew
Senior Member

Magdaleno to nie tyczy się Ciebie jak i wielu innych osób. Tak samo nie tyczy się Gagi, którą cytowałem. Ciebie tu nie cytowałem i rozumiem twoje oburzenie jak i innych osób. Mnie bardziej chodzo o to jak wyglądała ta pomoc o którą się niby obraziłem. ja nie naleze do osób , które się obrażają ale mam swoje zdanie i zawsze je wypowiem głośnio. Pretensje mam do tych co nic nie robią tylko krytykują, ale to im wychodzi pewnie w życiu najlepiej.Informacja o reklamie jest tu zmieszczona w poście do Przemka, ukazała się w internecie dopiero po 4 dniach jak to napisałem. Nikt wcześniej się na ten temat nie wypowioedział. Bardzo bym chciał aby rozmowa na tym forum sprowadziła się do konstruktywnego myślenia jakie przerodzi się na konkretne działanie. Mnie gadanie o niczym nie interesuje tak samo jak różnego rodzaju animozje pomiędzy właścicielami czy hodowcami. Ja chcę coś zrobić dla dobra rasy jak większosć z nas . Jednak po zachowaniu pewnych osób na tym forum mam zupełnie odwrotne wrażenie i mnie tekst co klub moze mi dac mnie nie interesuje. Pytanie jakie sobie zadaje w tej chwili to co ja mogę zaoferować klubowi i to zupełnie bezinteresownie.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote