Visualizza un messaggio singolo
Vecchio 09-23-2008, 10:42 AM   #19
btd
złośliwy krasnolud

L'avatar di btd

predefinito

Tak, mam problemy ze zrozumieniem, bo zwykle twoje wypowiedzi to ociekający wodą bełkot.

Buduj swoje wypowiedzi używając chociaż trochę logiki, to nie będzie się czego przyczepić.

"W gębie na forum jesteś bardzo dobry tylko szkoda, ze w rzeczywistosci jest inaczej."
Czytanie cie jeszcze da się przeżyć, niestety słuchanie nie należy do przyjemości, więc jak na razie staram się ignorować. Nie ma sprawy mogę przestać ignorować, tylko nie płacz potem.

"nie ma nic wspólnego ze zdawaniem egzaminów i bycia dumnym z tego, ze nasz pies je zdał.
Poprostu niektórym z nas jest to nie potrzebne."
LOL, fajny wykręt. Mniej więcej tak jak bym słyszał kogoś kto mówi 'po co mi pies z papierami'. Egzamin pokazuje, że nie tylko nam się wydaje że coś się nauczyliśmy, ale także ktoś może to potwierdzić na piśmie.

Spacery przez miasto bez smyczy jak się mają do przepisów? I odpowiedzialności?

"Miał bardzo starannie wybierane psy z jakimi się bawił i od samego początku uświadamiane z jakimi się nie powinien bawić."
To jeszcze uświadom sobie że nie jest wskazane żeby na wystawach latał jak mu się podoba i do każdego psa. I że jednak samce wilczaków, oględnie mówiąc, przestaną go traktować jak szczeniaczka a zaczepnego innego samca któremu trzeba wpieprzyć.

I tak, płakałeś że ktoś chciał kopnąć twojego psa za nic, że wyzywają cię itd.
Niby dlaczego, skoro tutaj budujesz taki idealny obraz siebie?

Miałem suczkę ON długowłosego przy której Czambor byłby kurduplem i zero takich problemów. Każdy podchodził, głaskał, podziwiał. To nie rozmiar psa jest problemem :->