View Single Post
Old 29-09-2008, 15:30   #48
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Przepraszam cie bardzo ale kiedy wchodziliscie to nie bylo mnie zaraz obok ciebie to raz, dwa Kala zrobila to raz, bo jakbys nie zauwazyl ma 7 miesiecy i sie dopiero uczy. Pozatym troszke dluzej mam wilczaka od ciebie i nie raz biore je osobno czy do miasta, czy na spotkania ze znajomymi i jakos tam nie ma problemow, chcesz do nich numer zeby sobie porozmawiac? Zle zatytulowalam temat, Bo chcialam dokladnie sie zapytac czemu Ish jak zwykle raczej takie osoby unika, ktorych nie lubimy, np. idac w inny kat podworka lub poprostu omijajac je, tym razem calkiem ja olala i udawala( jak ja to mam w zwyczaju i zastanawialam sie czy to moze byc tak ze ode mnei sie tego nauczyla) z nie istnieje ta osoba. I to jak juz zreszta Redire ( dzieki) zauwazyla, juz wczesniej wytlkumaczylam, ale moze ty tylko czytasz tytuly postow? Nie chce sie z toba klocic, ale robisz z moich psow jakies agresory, dziwne tylko, ze non stop jak ktos przychodzi do nas i to CALKIEM obcy nie bylo przypadku ugryzienia ani nic ztych rzeczy!! Ba, kiedy byli u nas klerycy z dziecmi uposledzonymi fizycznie i umyslowo nie bylo problemu by Ishtar I Kala chodzily do nich i sie bawily, dawaly glaskac i wogole, a jelsi mowa o dzieciach to moje maja duuuzo do czynienia z nimi chocby z faktu, ze maluchow u mnie w rodzinie nie brakuje i zawsze jak przychodza pedza do psiakow.
I podziekowania dla Grin ze czyta dokladnie moje posty, Grzesiek mowisz, ze ktos sie ciebie czepia i nie czyta twoich postow tylko sie "rzuca" na ciebie, a ty sam co robisz?

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Reply With Quote