View Single Post
Old 20-10-2008, 11:35   #26
Larra
Junior Member

Larra's Avatar

...ja som sa z "ohrýzaním" ako takým stretla u jedného môjho dospelého "maliňáka", od ktorého som si vyslúžila "štípanec" pri akomkoľvek väčšom nátlaku napr.povel "sadni" a pritlačenie rukou na zadok, alebo chôdza pri nohe a trhnutie vodítka, nikdy sa to neodnaučil, dokonca to bolo určitú dobu neúnosné, ale žiadne fyzické tresty som nepoužívala, vždy som na neho nakričala a on chudák stiahol uši a pozrel na mna tým svojím lišiackým pohľadom, ako keby chcel povedať "ja iba špásujem", tieto jeho výpady nikdy nesprevádzala agresivyta, žiadne vrčanie ani nič podobné, dotiahli sme to spolu až na úspešné zloženie IPO3, tak si viete predstaviť koľko tých štípancov bolo...potom to bol psík "australak", ktorý chcel celú rodinu "zožrať", vždy keď sa náhodou niekto priblížil k jeho obľúbenej hračke, pelechu alebo miske, mal vtedy asi tri mesiace a všetci sme mali členky samú modrinu, chvalabohu si to dal nenáročne vysvetliť a rýchlo pochopil, že jeho výpady sú neopodstatnené, prešlo ho to keď mal asi pol roka a doteraz je miláčikom celej rodiny, ale nejdem sa tu rozpisovať o problematike pováh iných plemien kedže sme na fóre o ČsV...

Last edited by Larra; 20-10-2008 at 11:54.
Larra jest offline   Reply With Quote