Quote:
Wtedy zachowanie Bola wydawalo mi sie normalne, ale slowa tego "milego" policjanta daly do myslenia.
|
Jeszcze jedno mi przyszlo do glowy ...Bolo "tupnal" czy zostal "postawiony pod sciana " ?
Quote:
(((( Choc jest nadzieja - widze, ze jesli na szkoleniu pojawi sie jeden czy dwa osobniki, ktore nie zgadzaja sie na szkolenie tymi metodami, to i trenerzy spuszczaja z tonu. Najgorzej, jak ludzie, ktorzy do nich trafia wierza w prowdziwosc kazdego slowa... (((
|
Wierza z calych sil bo nie wiedza ze mozna inaczej ;((
Sama Aga z Faxem stwierdzila ze gosc jej popsul psa....i tu jest problem, z e Ty nie iwesz nic o szkoleniu - idziesz do fachowca i robisz jak on kaze . ...takich przypadkow sa setki ;(((
Quote:
Jak jest, to przestanie pokazywac. A jesli nawet bedzie jakis teatr, to
mozna go olac...
|
Nu i korona nikomu z glowy nie spada , nie?
Znowu wywloke tu swoja suke - zdazylo sie ze ROman chcial ja przesunac na l ozku w inne miejsce , bo mu jego zajela , pewni powininien byl powiedziec j ej "spadaj" ale chcial czule,w objeciach ....suce sie nie spodobalo i cos t am zamruczala ..olal ja kompletnie , nadal przesuwal az ta w koncu wstala i sobie poszla...i tyle jej co sobie pogadala
Rewolucji nie bylo

))
Quote:
A wiesz juz w ktorym odcinku mogloby to byc...chodzi o tytul/temat...
|
Nie ;( i dlatego teraz musze ogladac wszystkie

) Menadzer Gigi nie dopel nil obowiazkow i nie raczyl spytac

Kombinuje tylko ze musza mniej wiecej zgrac pore emisji z pora roku skoro byl to plener

))
Na koniec w ramach anegdoty : dwa lata temu na Mazowieckich mistrzostwach P T bylismy jako widzowie, upal nieziemski, zero cienia i jedno jedyne bajoro wypelnione blotem ......Giga wraz z innymi dwoma ONami z impetem w to biag ienko wpadaly , majac z tego niezla zabawe

Skrecila to ekipa TVP i w kurierze puscili te harce z komentarzem " moze dz ieki takim zawodom nastanie moda na dobrze wychowane psy "

)))
Ryczelismy ze smiechu jak to ogladalismy

))
Nawet chyba zdolalismy to nagrac

)
pozdrawiam
Aga z Giga