05-11-2008, 10:44
|
|
Junior Member
|
Quote:
Originally Posted by evikzegar
Tak w zasadzie czytając ten wątek nie wiem, o czym jest dyskusja. Nie rozumiem tej agresji...
Ludzie zadają różne pytania i czasem mogą one nam wydawać się śmieszne, czy lakoniczne, ale tak może się wydawać tylko nam.
Zacytuje tu pewne mądre słowa „ wydaje się nam, ze jesteśmy mądrzy i mamy zupełną rację, bo nam się tylko wydaje „
Ja miał bym jedno wielkie życzenie, aby to forum miało na celu pomoc i zrozumienie dla innych, którzy chcą mieć psa.
Kończąc wcale się nie dziwię, ze wiele osób nie ma odwagi się przyznać nawet do tego, ze ma Wilczaka, aby nie zostać zjedzonym przez forumowe modliszki tylko czekające na mały błąd ze strony właściciela.
To jest chyba troszkę nie to miejsce.
Poproszę o troszkę więcej szacunku dla innych osób.
|
Dzięki Grzegorzu za ten tekst . O to mi chodziło, ale nie potrafiłam tak ładnie tego napisać. I nadal zauważam, że nie trafia to do odbiorców kłótnie polegają na krytyce innego podwórka, a nie radach, poradach, wsparciu. Cała dyskusja istnieje po to, aby "pokazać" się jako "znawca" tzn. "ten lepszy"
Myślącym "inaczej" to
A na marginesie powiem: jeżeli nie opłacisz składki członkowskiej w Zw.Kyn. - masz kundelka
|
|
|