View Single Post
Old 10-12-2008, 18:00   #34
shaluka
Wilczy Duch

shaluka's Avatar

Send a message via ICQ to shaluka Send a message via Skype™ to shaluka

Wlasnie napisalam post na pol strony, ale skasowalam go, bo nie mam ochoty cie do niczego przekonywac, bo widze ze jestes tak zaslepiona, ze i tak nie dojrzysz tego co mam na mysli. Tak wedlug mnie, taka hodowla powinna byc zamknieta, a najlepiej by bylo gdyby KAZDA hodowla w każdym kraju miała tak ze trzy niezapowiedziane kontrole, podobne do sanepidowskich i jesli one spelnialyby warunki, to mialby mozliwosc dalszej dzialalnosci jesli nie to ostrzezenie i za niedlugo znow kontrole i woczas albo zamkniecie, wsparcie lub jesli wszystko sie poprawilo, nie ingerowanie.
To byloby na tyle z moje strony, mam lepsze rzeczy do roboty niż tutaj szarpanie się z Tobą, wszystko wiedzaca.
Ja zawsze zaznaczalam, ze to co pisze to jest TYLKO moje spostrzezenie, uwagi, wniosku i niczego nikomu nei narzucam. Ale trzeba by bylo czytac doklandie by to dostrzec.

Dodam tylko, ze znam sporo super hodowli, w ktorych dzieja sie znacznie gorsze rzeczy, ale umiejetnie ukrywane, badz pomijane.

I szczerze? Kiedys milo sie wchodzilo na wolfdoga , mozna bylo na spokojnie wymienic sie opiniami, a teraz az strach cos napisac, by ktos na ciebie nie napadl. Wole ten czas poswiecic synkowi i psiakom, bo to co sie dzieje to jedno, to jaki mamy na to wplyw ( niestey znikomy) to drugie, a trzecie to to, ze wiele ludzi duzo gada, a samo zaniedbuje swoje psiaki i to wedlug mnie jest najgorsze, dlatego ja nie mam zamiaru byc hipokrytom. I nie pisze tego do kogos bezposrednio, jest to stwierdzenie ogoilne, odrazu zaznaczam, by znow sie nie przyczepiono, ze kogos o cos oskarzam.

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."

Last edited by shaluka; 10-12-2008 at 18:05.
shaluka jest offline   Reply With Quote