View Single Post
Old 15-12-2008, 01:07   #5
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by btd View Post
Cały czas to robię..
Zgadza sie cały czas masz pretensje do innych i obrzucasz ich wyzwiskami bo to wychodzi Ci najlepiej.
Quote:
Śledzisz mnie że wiesz co i gdzie widziałem? Ty nie wypowiadasz się tylko w tematach których dotknąłeś osobiście więc czemu wymagasz tego od innych (skąd to wiem? pewnie stąd skąd ty masz informacje co ja wiem i co widziałem)? Strasznie ubogi masz świat jeśli mówisz tylko o tym co widziałeś osobiście..
Ciebie nie mam zamiaru śledzić bo mnie Twoje życie zupełnie nie interesuje. Co do tego co widziałem osobiście to Ty o wielu takich rzeczach mozesz tylko pofantazjować. Język mam ubogi lecz w porównaniu do Twojego wyszukanego pięknego polskiego jezyka jest i tak zbyt bogaty.
Quote:
Jak rozumiem fotki z tych hodowli są zmanipulowane i tam wszędzie kobierce, fiołki itd są..
Niestety zdjęcia nigdy nie oddają prawdziwej rzeczywistosci i nigdy jej oddawać nie będą. Można podziwiać piękne zdjęcia maltretowanych psów, a potem się zastanawiać dlaczego doszło do tragedii bo przecież to była taka szanowana osoba i tak kochała swojego psa.

Quote:
Po za szczeniakami które są dziełem przypadku a nie odpowiedzialnego myślenia..
To moze przydazyć się każdemu i nie jest to akurat pretekstem do krytykowania kogoś w ten sposób jak to robisz.

Quote:
A w tym temacie to twoje zdanie jest ostatnim jakie chciałbym poznać. Przecież ty nie potrzebujesz hodowcy.
Nie musisz się martwić bo go nigdy nie poznasz. Na temat krytykowanych hodowli i hodowców z nich się nie będe wypowiadał bo Ty jestes w tym lepszy. Przecież znasz ich wszystkich i się o nich wypowiadasz. Z pewnością po to jest Ci potrzebny kontakt z hodowcami aby potem im dołożyć i skopać tyłek w jakikolwiek sposób. Przynajmniej niektórym. W tym jesteś dobry i ja nie mam zamiaru odbierać Ci roboty jaką robisz.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote