Thread: DeMolka
View Single Post
Old 12-12-2004, 17:10   #19
Ynk
"Tata" Demolki :-)

Ynk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Margo
"Oddam za doplata"...
ODDAM ZA DUZĄ DOPŁATĄ!!!

Ynki dojechały do domu dziś rano!
I sa nieprzytomne.
Ale szczęśliwe.
A DeMolka to trafne imię.
Potrójnie osrany jak spayem tył forda jej wybaczam.
Po tym co jej zrobiłem mogła to robić cały czas.
Ale..
Kierownica już ma ślady bliskiego kontaktu 3 stopnia z DeMolą.
Tylnie pasy nie maja już tych samych właściwości co jeszcze tak niedawno :-)
Moja przednia warga jest juz perforowana, i mało co me ucho do założenia kolczyków nie wymagałoby juz jakichkolwiek modyfikacji.
Aktualnie DeMola padła pod łózkiem po próbach zniszczenia budy która dostała od mojej Mamy, oraz całkiem udanej próbie wyrwania gniazdka elektrycznego ze ściany od którego oderwaliśmy ja w ostatniej chwili gdy próbowała dać rade pozostałej jeszcze izolacji na przewodach. Jak mi Bóg miły nie wiem kiedy i jak to zrobiła.
Lezy teraz, kima i warczy i piszczy przez sen.
Acha, jeszcze jedno.
W samochodzie wyła tak profesjonalnie jak dorosły wilk. Nie wiedziałem że tak małe wilki wyją juz same z siebie.
Całkiem powaznie zastanawiam sie jak zorganizować jej poniedziałek, bo nie wiem czy rozsmakowała sie juz w gniazdkach elektrycznych, czy to tylko przypadek.
Ale spoko, nie oddam jej. To temperament który u dziewczyn mi zawsze bardzo odpowiadał :-) Takie np. skoki na spadochronie i takie tam :-)
A DeMola? Wyrwać skrzynie biegów? a może zjeść sweter, a przynajmniej go rozmnożyć na 10 kawałków :-) Juz podjęła takie starania :-)
Ale traktuje nas juz jako swoje stado, chodzi jak trusia przy nodze, a wypracowaliśmy nawet podczas jazdy do Polski system wczesnego ostrzegania w stylu "uważaj, zaraz będziesz prać tapicerkę" :-)
Jeśli chce sie jej, to od razu piszczy, a ja od razu ja na trawkę. I to działa. 6-cio tygodniowa psina. Mała słodka kochana psina z temperamentem.
Opowiadanie o wyjeździe może napiszę jak dojde do siebie po dwóch dniach prawie niespania :-)

M&Ms &
Panie i Panowie:
41 CSV in Poland - Lady DeMolka !

/zdjecia za kilka dni/
(opowiadanie o wypadzie po DeMole może wczesniej :-)