View Single Post
Old 11-01-2009, 00:22   #98
sssmok
Gorthan's WeReWoLf

sssmok's Avatar

Send a message via Skype™ to sssmok Send Message via Gadu Gadu to sssmok

Quote:
Originally Posted by shaluka View Post
Poza tym jako osoba, która też tam była powinna doskonale wiedzięc co mam na myśli i przypomniec sobie, ze keidy go bralam od razu bylo powiedziane, ze znajde mu nowy dom, a JESLI takiego NIE znajdę, a znalazłam, zostanie u mnie.
Po powrocie ze Slowacji pisalas tak:

Quote:
Maly juz zajal swoje miesce w moim sercu,juz nawet mialam propozcje odkupienia go,ale nie oddam go za zadne skarby swiata!
Mario on naprawde ma sobie wiecej z wilka niz sie wydaje.. nawet juz widze ze jesli uda mi sie odpowiednio go wyprowadzic to bedzie najwierniejszy psiak.. jest cudowny..
Quote:
Dla mnie wazny jest on, planuje z nim zaczac treningi posluszenstwa,jakies agility,ale to domowe,bo na razie podroze odpadaja,nie chce go az tak stresowac,wszytko trzeba malymi kroczkami.. Ale przede wszytkim on ,jak i cala reszta jest dla mnie do kochania Zreszta zobaczymy hak to bedzie,pewne jest jedno : rozstawac to sie z nim nie bede
Quote:
Mowie wam,choc iem ze sie powtarzam.. on jest niesamowity,ma naprawde wielkiego ducha,ktorego mozna dostrzec w tych pragnacych zaufac oczach... Choc jest maly to naprawde potrafi zaimponowac.. Wywarl na mnei niesamowite wrazenie..i choc planowalam zakup drugiego wilczaka,rodowodowego,to teraz raczej jest to nie mozliwe( czas,pracy przy psiakach,kazdy wkoncu potrzebuje opowiedniej dawki milosci i wogole,a Wilk to juz wogole) to nie zaluje.. Ale pewnie mnie rozumiecie
Po takich wyznaniach ciezko uwierzyc, ze chcialas mu szukac nowego domu i nie dziwie sie, ze Marzena tak zareagowala na Twoj post.

Forum to nie rzeczywistość...
A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Last edited by sssmok; 11-01-2009 at 02:26.
sssmok jest offline   Reply With Quote