Štěněčí sezóna a každoroční dotazy

.
Výběr chovatele moc nechápu, já vybírám psa a ne lidi. Takže pokud se mi líbí nějaké zvíře, libí se mi i jeho partner, tak chovatele bych neřešila. Většina jich je naštěstí normálních. Ne všichni ale jsou tak hyperkomunikativní. On je rozdíl mít odchován jeden vrh nebo 20.....Pokud chci někoho na pokec, stačí vlézt do nějakého chatu - když chci psa, tak vybírám psa. Možná někdo nemá čas každý den řešit, kdy se pejsek napapal a vyčůral po mailu. Samozřejmě čas od času může nastat nějaký problém, ale neznám chovatele ČSV, který by dával od "svých" štěňat ruce pryč, ač to možná v leckterých diskuzích vypadá jinak.
Umístění psů, je každého názor. Rocco byl do 3 měsíců se mnou a od té doby bydlí v kotci. Vevnitř být nechce a ani nemůže. Najít bydlení, kde vám nechají psa v bytě není také moc snadné. Pokud vám domeček říká pane, tak je to vaše věc. Jen varuji před tím, vychovat ze svého ČSV totálního závisláka.....Nikdy nevíte, co se s vámi může stát a když pes neumí být sám je to dost záhul.....