Thread: DeMolka
View Single Post
Old 18-12-2004, 18:23   #8
Ynk
"Tata" Demolki :-)

Ynk's Avatar

Quote:
Originally Posted by leśniczyna
hmm. Ynki... spi na podlodze czy w łóżku? hihi
To sugestia jakiejs perwersji?!
Spoko, ma legowicho które kocha.. ..gryźć :-)
I ma bude jak te kocie. Taka z gąbęk zamknietą jak dynia z otworem.
Tez z zamiłowaniem ja demoluje.
Ale to fakt, moje wyro odwiedzała. I ma na nie wielka ochote.
W końcu to wyro samca alfa w stadku.
Ale chciałem by się przytuliła i pospała. Niestety to tylko me marzenie.
Żarła co popadło a było w zasiegu szczęki. Wygryzła kolejna dziure w powłoczce na kołdre. W nogach polezała sobie spokojnie tylko jakies dziesięć minut. Potem odkryłem że skubana zjadła sam naroznik kołdry.
A w południe, robiąc porzadki odkryłem że w zmywarce brak uszczelki wokół drzwi. Szczątków jeszcze nie znalazłem :-)
Ale mamy małe sukcesy. Juz wie co oznacza "nie gryź" i "zostaw".
Wie, nie oznacza oczywiście że wykonuje, ale wiem że gówniara wie dokładnie o co mi chodzi gdy to mówie. Czasem zdarza się że reaguje nawet, ale tylko wtedy gdy jej to pasuje. Metoda małego strzału w pysk, gdy przegina pałę działa wyjatkowo leczniczo :-) Pies od razu kuma co i jak.
Mat jeszcze nauczył ja biegać. Komenda brzmi "Tyyy!!!!!!!.." i wydaje sie ja entuzjastycznie i z gestykulacją. Np. gdy znikaja skarpetki lub CD z ulubiona gra :-)
Acha. Jeszcze jedno. Dzis nad ranem otwarłem jedno oko w przekonaniu że jak zwykle zobaczę grzadki gówienek na podłodze zasadzonych nocą do posprzątania. No i tak właśnie było. Powiedziałem sobie - były całą noc, to moge jeszcze 15 minut pospać. Nic sie im nie stanie, a gorzej raczej bardziej nie będzie.
Po ok. pół godzinie obudziłem się ponownie. Okazało sie że DeMola odkryła znaczenie słowa "RECYCLING" i zjadła sniadanie. Mateusz stwierdził że albo pusci pawia, albo dzis DeMola ma szlaban na lizanie go po twarzy :-)
Dziewczęta potrafią szokować :-)
Y.