View Single Post
Old 20-01-2009, 15:32   #17
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Ano, ja len hovorim to co bolo s moimi psami. Ked prvkrat prislam na klubovku, nikt mi pred prihlaskou niepovedal ze ked moj pies vyhra (a kazdy teho chce) to ja vitezu klubu nie budem mit, pre to ze niesom v klube, - hovoriu ako z zahranicia, napravdu pre to niemelam info.

ked mate takin regulamin to pozrite tu:
" TITULY/TITEL/TITLES
CAJC SR
Čakateľstvo na slovenského šampióna krásy mladých môže získať pes a suka, ktorí boli ocenení v triede mladých známkou „Výborný I“ / Dem besten Rüden und Hündin der Jugendklasse, welche mit „ vorzüglich I“ bewertet wurden, kann der Richter den Titel erteilen. / The title may be awarded to a dog or a bitch, which was judged „Excellent I“ in the youth class.
CAC SR - Čakateľstvo šampióna SR
Psy a suky, ktoré boli v triede strednej, otvorenej, pracovnej a šampiónov ocenené známkou „Výborný I“môžu získať aj Čakateľstvo šampióna krásy SR - „CAC – SR“. / Rüden und Hündinnen, die in der Zwischen-, Offenen-, Gebrauchs- und Championklasse mit der Note „vorzüglich I“ bewertet wurden, kann die Anwartschaft für das Championat der SR (CAC SR) vergeben werden. / This title may be awarded to dogs and bitches marked „Excellent I“ in Middle, Open, Working and Champion Classes.
NAJKRAJŠÍ PES – najlepší pes z tried mladých, strednej, otvorenej, pracovnej a šampiónov Der beste Rüde / The best dog

NAJKRAJŠIA SUKA – najlepšia suka z tried mladých, strednej, otvorenej, pracovnej a šampiónov/Die beste Hündin / The best bitch

VÍŤAZ EURÓPSKEJ VÝSTAVY – o titule sa rozhodne medzi najkrajším psom a najkrajšou sukou/Bester von diese zwei – der beste Rüde und die beste Hündin / The best bitch and the best dog compete for this title"

To info je na prihlaske. Ja, ako clovek z zahranicia mam pravo potom mit protest, ked muj pes z V1 aj CAC nie bude prizvan na sutaz pro klubovy vitaz, pre to ze nie bolo info o tym.
Ja to dalam to info, a bol klid i nikt nie pisal Off Topic