View Single Post
Old 23-01-2009, 18:26   #30
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Daniela, zas si ma zle pochopila. Ja na nikoho neutocim a nesnazim sa byt jedovata. Ak ma niekto vylozene za ciel ziskat titul kluboveho vitaza, tak nech sa stane clenom klubu, nik mu nebrani. Navyse pojem lovit tituly pre mna znamena snahu obist co najviac vystav aby som tym zvysila pravdepodobnost, ze sa mi nejaky ten titul ujde, a potom sa rozculovat ze som nedostala titul na kory moj pes nema podla stanov narok. V stanovach je jasne napisane ze klubovym vitazom moze byt len pes clena klubu, takze nik nebrani zaroven s prihlaskou na vystavu poslat aj prihlasku za clena.

A ano, suhlasim s tym, ze minulorocny klubovy vitaz nebol udeleny uplne presne podla pravidiel. Ak ma niekto pocit, ze KV si KV nezasluzil, moze podat oficialny protest, to je jediny sposob, ako s tym nieco robit, a moze tak zabezpecit, ze bud v buducnosti pes co nie je V1 KV nedostane, alebo ze sa budeme snazit tlacit na zmenu pravidiel.

PS. S tym ze by to mohlo vyjst - mne to nehovor, ja stale dufam ze by mi to mohlo vyjst, prihlasim suku, zaplatim poplatok a ta cuba sa zrovna na vystavu fest hara, a potom je jej trieda neobsadena. Myslis ze mna neporaza?
saschia jest offline   Reply With Quote