Discussione: Male dziecko i wilczak
Visualizza un messaggio singolo
Vecchio 01-24-2009, 07:20 PM   #26
shaluka
Wilczy Duch

L'avatar di shaluka

ubicazione: Sulejów
Invia un messaggio tremite ICQ a shaluka Invia un messaggio tremite Skype a shaluka
predefinito

Graba, każde małe jest śliczne i słodkie, nic tylko całować I wiesz przecież.. Dziecko to radość, wiec czemu nie ;>

Tymek nieruchomy, bo go lampa oślepiła Natomiast Ish na początku ciągle do mnie wstawałam, ale zaczęła kapować, że jak Tymu jest obok, to trzeba zostać. Dla mnie to tez jest ulga, bo mały leżeć nie lubi, ciągle wstaje, a najchętniej siedzi i wszytko obserwuje, a Ish jest na tyle dobrze "zbudowana", że mam jak, bez problemu go oprzeć Choć jeśli już siedzą razem to na kocu lub dywaniku. Graba spróbuj może kiedyś zrobić zdjęcie znienacka ( zza rogu pokoju, by sunia nie zauważyła )

Ish cierpliwość i skazanie na dzieci, chyba ma w genach http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/25453/

Halski, sztywny jest, nic tylko patrzeć jak zacznie całkiem sam siadać, bo teraz potrzebuje dłoni, na których może się podciągnąć.

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."

Ultima modifica di shaluka : 01-24-2009 a 07:29 PM
shaluka jest offline   Rispondi quotando