Quote:
Originally Posted by saschia
No tak si skus tu postel nevsimat, ak to robi naschval tak prestane mat dovod - takto jej vdaka tomu venujes zvysenu pozornost (aj negativna pozornost je pozornost). Niekde som citala, ze dokonca odporucaju najdene kaluzky a kopky odpratavat v psovej nepritomnosti, co je samozrejme niekedy nemozne, ale skus to aspon urobit akokeby mimochodom. Napriklad ked spi, alebo zerie, alebo zuzle nieco extremne zaujimave. A skus jej niekde vyhradit miesto na curkanie kym si prec a jasavo ju chvalit ak sa tam trafi... dobra alternativa k posteli. Tie podlozky z lekarne vyzeraju vyborne... Predsa len este nema sancu vydrzat cely den, a ak to ma pustit, nech to pusti kam chces ty.
|
...jak jsem psala na začátku - když s tím začla, tak jsem na to nereagovala...a pokračovala. A uklízet to až si nebude všímat..to znamená nechat počůranou matraci od rána až do večera (cca 19h)..to už ji můžu rovnou vyhodit. Podlaha je mi jedno ale tu matraci musím co nejdřív vysušit co to jde. Učit na jedno místo jsem se snažila hned ze začátku..to ale nevyšlo. Teď už 2x za sebou byla ráno jen jedna louže a to malá...přes den (kdy jsem doma) žádná. Považuji to docela za úspěch. Celkově ty podložky asi nejsou špatný nápad, snad kdybych o nich věděla ze začátku..ale teď - jestli budu utrácet za podložky a měnit je každý den, nebo budu každý den vytírat, to už mi vyjde nastejno..Stejně udělá takovýho čurbesu, že je to lepší vytřít. A postel bych podložkou asi nevyřešila-se mi zdá.