View Single Post
Old 02-02-2009, 15:06   #19
Feli
Junior Member

Ahoj,
tak takové hryzání a skákání má náš sedmiměsíční zloduch také v oblibě. Ráda bych jen pochopila proč to dělá. Asi to bude taky divoch a drsoň jako fenka, o které byla řeč, je to holt vlk..
Někdy je třeba celý den hodný, celkem plní povely (zatim umí sedni a ke mě), nechá si prohlídnout zuby, obvykle neprotestuje a nechá si vzít kost...Ale na vycházce mu "cvakne v hlavě" a začne kousat do rukou a skáče. Někdy proto, že chce sežrat igeliťák, co našel na zemi, někdy proto, že se zaplete do vodítka a chci mu ho narovnat, někdy bez zjevného důvodu, prostě jen tak...Vážně se snažím odvézt jeho pozornost, dát mu něco do tlamky, nebo mu stisku papulu, až kvíkne, nadávám mu...ale on toho nenechává. Když dám v takové chvíli povel sedni, tak v 60% případů si sedne, ale pak vstane a hryže a skáče dál. Zkrátka nechá toho, když sám uzná...Někdy když hryže, tak mě to i celkem bolí a mám pak menší modřiny. Když tak silně kouše a bolí mě to, upadám do beznaděje Hryzací nálady má tak třikrát až pětkrát za týden, ale stačí to na modřiny a prohryzané rukávy...

Zkusím trik s vodou, snad se ďáblík uklidní, jinak bude chodit ven s náhubkem nebo už nevim jak to řešit...
Feli jest offline   Reply With Quote