Quote:
Originally Posted by OneUnited
Widzisz piszę o czymś takim bo zostałem oszukany i taki był mój pierwszy kontakt z HODOWCĄ . Wpłaciłem pieniądze i nie mam ani kasy ani psa . Może właśnie taka baza wiele by dała bo tracą na tym wszyscy Hodowcy Vilcaków w Polsce . Może nie byłem pierwszy . ? ?. Złość została a ja obiecałem sobie że tego nie zostawię i tyle dlatego się wypowiadam. Obiektywnie oceniam i mam na takie coś dokumenty a nie wpadłem na forum i mięsem targam tu i tam . To sugestia tylko a wiem że wiele osób tu zagląda szukając psa tego upragnionego i jak kończy się tak przygoda ? to rozpowszechnianie wilczaka w Polsce właśnie zakończy się na takich właśnie PSEUDO HODOWCACH
|
Prawda jest taka, ze powinienes opisac swoja historie na forum z podaniem danych tej osoby. Mozna zalozyc osobny watek na ten temat, ktory bylby uzupelniany przez innych ludzi w podobnej sytuacji - oby niewielu. Wtedy "nowe" osoby mialyby mozliwosc unikniecia podobnej sytuacji.
Baza raczej nie wypali, bo nie bylaby obiektywna i zawsze ktos mialby pretensje do kogos.