Quote:
Originally Posted by magdalena
Wczoraj nie brałam udziału w dyskusji bo był "rozpatrywany" mój przypadek, teraz jako "nie hodowca" mogę sobie używać 
|
Potraktuj to jako wakacje
Quote:
Originally Posted by btd
No to tak trzymaj 
|
Wiesz kazdy ma jakies zalozenia hodowlane. Ja wychodze z zalozenia, ze jesli juz stawiam sobie jakies cele, to bede sie starac je spelnic
Quote:
Originally Posted by Rybka
To ja jako osoba będąca od niedawna na WD i dopiero rozglądająca się za psem mogę tylko napisać, że przeszukując bazę ucieszyłam się, że mamy aż 19 hodowli w Polsce.
Po chwili zapał ostygł, kiedy okazało się, że odnośniki do stron internetowych nie są podlinkowane (hodowle te nie mają swojej strony z zapowiedziami miotów). Potem zauważyłam, że tylko kilka z tych hodowli to HODOWLE czyli miejsce, gdzie przychodzą na świat szczenięta...
|
Ja mam inne zdanie glownie dlatego, ze inaczej korzystalam z bazy biorac szczeniaki. Nie szukalam wolnych miotow i hodowli, gdzie sa aktualnie szczenieta, ale przegladalam najpierw liste patrzac jakie psy maja hodowcy. Dopiero potem jak juz cos mi sie spodobalo patrzylam na prawa hodowlane i mioty. Wolalam po prostu czekac na miot po interesujacych mnie psach, nawet jesli mialo to sporo trwac.
Ale faktycznie, moze nie kazdy tak robi.