View Single Post
Old 16-02-2009, 19:50   #22
Undertaker
Member

Když na to někdy budu mít, rád se agresivního psa ujmu, ale zatím na to nemám. Možná bys i ty mohla pochopit, že studuju a situace mi jaksi dovolí jen jednoho psa a toho už mám. Mimoto už jsem se omluvil, ale bohužel vzhledem k jejím komentářům a k oné fotce s komentářem, případně videu na youtubu mám na Evu svůj názor.
Možná kdybys hned uvedla na pravou míru, kdo byl majitelem a co to bylo za ČV na Suchdole, nemuselo dojít k tomuto omylu. Pracuju s informacema a když se mi dostane informace zavádějící a ty si pravdivou necháš pro sebe, potom se není čemu divit.
Když to je takhle, tak smekám před Evou, že si Freekinga vzala. Nemám Rudu za boha, ale právě takoví psi chodí k němu a přes něj eventuelně dál. Když to bez něj dopadne takhle, že přijdou k sobě dva psi, který pak omezujou jeden druhýho, tak možná lepší negativní komentáře řešit jinde. Jinak o tom ČVčku ve Švýcarsku sem čet a když rok a půl byl ten pes u Rudy v pohodě a pak ve Švýcarsku někoho pokouše, tak je to jeho vina? Tady to zrovna nejsem já, kdo si myslí, že by Ruda udělal z každého agresora psa bez jediného ale.
Undertaker jest offline   Reply With Quote