View Single Post
Old 17-02-2009, 00:22   #12
moncikkk
Junior Member

moncikkk's Avatar

Default Arest King v nenáviděném kotci čeká až se proběhne Rocco

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
Jasně... lepší než hledat jiné řešení je zavřít psa do kotce a čekat než zdechne. Možná by se dalo něco dělat, někdo by s nápadem přišel, ale nemá to cenu zkoušet, je lepší nechat si to pro sebe a onoho psa tak nechat.
Psalo to na téhle diskuzi už myslím dost lidí, kteří případ Kinga osobně znají, že King v kotci zavřený skoro vůbec nebyl, že žil v domě. A pokud vlastníš dva dominantní psi, nějaký kompromis se udělat musí. A podle toho, co jsem tu četla, si myslím, že Eva, i když ji osobně neznám, situaci vyřešila, jak nejlépe mohla!!
Taky jsem chtěla původně vůbec nereagovat, že to nemá cenu, že tu někdo rozebírá jednu fotku s textem. Já tu fotku viděla už dávno a mě tedy nepohoršila, já situaci totiž narozdíl od undertakera pochopila. Dva dominantní psi, spolu být nemůžou, ale občas se musí proběhnout i Rocco, tak hold King musí taky do kotce. Nic víc v tom nevidím a už vůbec ne to, že by se názvem fotky nějak Kingovi Eva vysmývala, jak tu pořád omýláš!!! A už vůbec ne tohle, cituji: ...lepší než hledat jiné řešení je zavřít psa do kotce a čekat než zdechne. Nikdy si tam osobně nebyl, jak tohle můžeš vůbec napsat!! To už si teda přehnal!!!!!
moncikkk jest offline   Reply With Quote