View Single Post
Old 17-02-2009, 09:32   #13
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
I kdybych se podepsal, tak stejně nebudeš nic vědět o mně a chceš mi hned narvat problémovýho psa, abych se ukázal...
Zvláštní úvaha. Všem kritikům bych narvala problémové psy, nejen tobě.
Quote:
Konkrétně v tomhle případě by bylo třeba fajn, aby chovatelé věděli, komu ČVčko do ruky nepatří, komu už se z něj povedlo udělat zabijáka.
U čévéček je to trochu jinak. V chovu jsou stále jedinci, kteří problémové psy dávají. Chovatelé bohužel kryjí i se psy o kterých se ví, že jejich povaha je hodně problematická. Nikdo z nás nechce vychovat ze svého psa zabijáka. Některé povahy jsou ale bohužel hodně tvrdé - nevím jak to lépe napsat. Nechci ale aby moje slova vyzněla tak, že majitel nenese žádnou vinu, to rozhodně ne. Jen se občas vyskytene pes, který by byl tvrdým oříškem pro každého. Původní majitelka suchdolského psa už rozhodně čévéčko mít nebude, to si buď jistý.
Quote:
Jinak ani v životě nemám moc rád lidi, který si hrabou na svým písečku a zbytek je jim ukradenej.
Tak si založ útulek a já ti je tam budu posílat. Klidně nejdřív v klidu dostuduj, problémových psů bude vždycky dost. Ale bacha abys pak toho undertakera nepotřeboval sám.
Nebo sis mohl pro začátek místo toho roztomilého štěňátka vzít nějakého dospělce z nabídky psů na wolfdogu, kteří shánějí nový domov. I u Rudy je spoustu potřebných psů kteří by měli rádi někoho svého.

Last edited by CDaniela; 17-02-2009 at 10:16.
CDaniela jest offline   Reply With Quote